Институт Данте Алигиери, Скопје

УПИСИ ЗА ИСПИТОТ ПЛИДА

ПРИЈАВУВАЊЕ за ПОЛАГАЊЕ ОД 20.08.2020 ДО 31.08.2020
за ПРИОРИТЕТНО БАРАЊЕ на РЕЗУЛТАТИ – ДОПЛАТА 10 ЕВРА и ПРИЈАВУВАЊЕ до 27.08.2020

ПОТРЕБНО е да се ПРИЈАВИТЕ на: ladante.skopje@gmail.com и на ВАШИОТ МАИЛ ќе ДОБИЕТЕ ПРИЈАВА и УПЛАТНИЦА за 
УПЛАТА во ДЕНАРСКА ПРОТИВРЕДНОСТ: А1 – 35 е, A2 – 45 e, В1– 55 e, В2 – 65 e, С1 – 75 e, С2 – 85 е

ИСПИТОТ се ОДРЖУВА на 16.09.2020 за А2, B1, B2, C1 и на 28.09.2020 за A1, C2 

КОНТАКТ за ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ: 075 941 276