Институт Данте Алигиери, Скопје

Презентации и гласање за книжевната награда Стрега 2021
Прекрасно беше читањето на романите, забавно но не секогаш лесно во овој краток период. За тоа колку уживавме во претставувањето на книгите, конверзацијата, различните ставови и гласањето се гледа од сликите.

Пред сè сакаме да и се заблагодариме на професорката Љиљана Узуновиќ која се погрижи за целата организација а секако и на сите учесници кои со огромен ентузијазам ги презентираа книгите.