Институт Данте Алигиери, Скопје

УПИСИ ЗА ИСПИТОТ ПЛИДА

ПРИЈАВУВАЊЕ за ПОЛАГАЊЕ ОД 20.10.2020 ДО 31.10.2020

ПОТРЕБНО е да се ПРИЈАВИТЕ на: ladante.skopje@gmail.com и на ВАШИОТ МАИЛ ќе ДОБИЕТЕ ПРИЈАВА и УПЛАТНИЦА за 
УПЛАТА во ДЕНАРСКА ПРОТИВРЕДНОСТ: А1 – 35 е, A2 – 45 e, В1– 55 e, В2 – 65 e, С1 – 75 e, С2 – 85 е

ИСПИТОТ се ОДРЖУВА на 18.11.2020 за А1, А2, B1 и на 19.11.2020 за В2, C1, С2

КОНТАКТ за ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ: 075 941 276