Институт Данте Алигиери, Скопје

УПИСИ ЗА ИСПИТОТ ПЛИДА

ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ОД 01.11.2019 ДО 15.11.2019
ЗА ПРИОРИТЕТНО БАРАЊЕ ЗА РЕЗУЛТАТИ – ДОПЛАТА 10 ЕВРА И ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 10.11.2019
ПОТРЕБНО Е ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ НА: ladante.skopje@gmail.com И НА ВАШИОТ МАИЛ ЌЕ ДОБИЕТЕ ПРИЈАВА И УПЛАТНИЦА
УПЛАТА ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВРЕДНОСТ: А1-35 ЕВРА, А2-45 ЕВРА, Б1-55 ЕВРА, Б2-65 ЕВРА, Ц1-75 ЕВРА, Ц2-85 ЕВРА
ИСПИТОТ СЕ ОДРЖУВА ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ФИЛОЛОШКИОТ ФАКУЛТЕТ, НА 20.11.2019 СРЕДА ЗА А1,А2, Б1 И НА 21.11.2019 ЧЕТВРТОК ЗА Б2, Ц1, Ц2.
КОНТАКТ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ: 075 941 276