Институт Данте Алигиери, Скопје

Нова група деца кои учат италијански јазик!!! Почеток на курсевите по италијански јазик во Интернационалното училиште НОВА во Скопје, финансирани од Министерството за надворешни работи и Меѓународна соработка кои се одвиваат во соработка со Институтот Данте Алигиери. Донацијата на книги ја обезбеди Италијанската Амбасада.

DSC_0217
DSC_0236DSC_0224DSC_0239