Институт Данте Алигиери, Скопје

IMG_20171122_135553

IMG_20171122_135540

IMG_20171122_133851

Неделата на италијанската кујна во светот, одбележана и во Основното училиште Ј.Х.Песталоци во Скопје, со учениците кои следат настава по италијански јазик. Им благодариме на сите дечиња кои ги подготвија италијанските специјалитети, добар апетит!

IMG_20171122_140746

IMG_20171122_135428

IMG_20171122_140647