Институт Данте Алигиери, Скопје

Најпродавани книги оваа седмица

1 Звева Казати Модињани, Едно удирање со крилјата, Мондадори

download (1)

2 АА., ВВ., Да се патува во жолто, Селериo
3 Федерико Моча, Три пати тебе, Норд
4 Стефано Бени, Земамесечина, Фелтринели
5 Маурицио де Џовани, Надзорниците, Рицоли
6 Лајон, Во лов на Херубин, Фабри
7 Алесандро Д’Авенија, Уметноста да се биде слаб, Мондадори
8 Силвија Авалоне, Од каде животот е совршен, Рицоли
9 Мауро Корона/Луиџи Мајерон, Речиси ништо, Кјарелетере
10 Антонио Дикеле Дистефано, Оној кој се чувствува лошо не го кажува тоа, Мондадори