Институт Данте Алигиери, Скопје

Најпродавани книги оваа седмица

1 АА., ВВ., Да се патува во жолто, Селерио

viaggiare-in-giallo

2 Федерико Моча, Три пати тебе, Норд
3 Звева Казати Модињани, Едно удирање со крилјата, Мондадори
4 Маурицио де Џовани, Надзорниците, Рицоли
5 Ана Премоли, Непредвидливо наречено љубов, Њутон Комптон
6 Антонио Манцини, Вртелешка за хрчаци, Селерио
7 Антонио Дикеле Дистефано, Оној кој се чувствува лошо не го кажува тоа, Мондадори
8 Силвија Авалоне, Од каде животот е совршен, Рицоли
9 Алесандро Д’Авенија, Уметноста да се биде слаб, Мондадори
10 Мауро Корона/Луиџи Мајерон, Речиси ништо, Кјарелетере