Институт Данте Алигиери, Скопје

Најпродавани книги оваа седмица

download (2)download

1 Федерико Моча, Три пати тебе, Норд

2 АА., ВВ., Да се патува во жолто, СелериоМондадори
3 Звева Казати Модињани, Едно удирање со крилјата, 
4 Маурицио де Џовани, Надзорниците, Рицоли
5 Силвија Авалоне, Од каде животот е совршен, Рицоли
6 Антонио Манцини, Вртелешка за хрчаци, Селерио
7 Мауро Корона/Луиџи Мајерон, Речиси ништо, Кјарелетере
8 Гвидо Мариа Брера/Едоардо Нези, Сѐ е во парченцата и во танцот, Бродот на Тезеј
9 Антонио Дикеле Дистефано, Оној кој се чувствува лошо не го кажува тоа, Мондадори
10 Алесандро Д’Авенија, Уметноста да се биде слаб, Мондадори