Институт Данте Алигиери, Скопје

Најпродавани книги оваа седмица

downloaddownload (1)

1 Антонио Манцини, Рингишпилот на хрчаците, Селерио
2 Звева Казати Модињани, Едно удирање со крилјата, Мондадори
3 Силвија Авалоне, Од каде животот е совршен, Рицоли
4 Маурицио де Џовани, Надзорниците, Рицоли
5 Алесандро Д’Авенија, Убавината да се биде ранлив, Мондадори
6 Мауро Корона/Луиџи Мајерон, Речиси ништо, Кјарелетере
7 Антонио Дикеле Дистефано, Кому не му е добро не го кажува тоа, Мондадори
8 Кјара Гамберале, Нешто, Лонганези
9 Лоренцо Мароне, Барем утре да останам, Фелтринели
10 Ѕерокалкаре, Пророштвото на оклопникот