Институт Данте Алигиери, Скопје

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Новости

Никогаш на врвот
Издавачката куќа „Македоника литера“ ја објави патопистната книга „Никогаш на врвот“ од италијанскиот писател Паоло Коњети, преведена од италијански на македонски јазик о ...
УПИСИ 12.01-29.01
ONLINE курсеви по италијански јазик! УПИСИ од 12.01.21 до 29.01.21 Институтот Данте Алигиери од Скопје во соработка со Италијанската Амбасада ги отвори уписите за пролетн ...
Серџо Оливоти
Il 5 novembre 2020, sotto il patrocinio dell’Ambasciata d’Italia in Skopje e in collaborazione con l’Istituto Dante Alighieri di Skopje e il supporto te ...
Среќни празници
...
Италијанска кујна
V SETTIMANA DELLA CUCINA ITALIANA NEL MONDO (23-29 NOVEMBRE 2020) Lunedi, 23 novembre inizia la V Settimana della Cucina Italiana organizzata in Macedonia del Nord che av ...
Италијански дизајн
IV Издание на манифестацијата Ден на италијанскиот дизајн во светот На 5 ноември 2020 година под покровителство на Амбасадата на Италија во Скопје и во соработка со Инсти ...


Весник

Нашите професори
...
Нашите професори
...
Нашите професори
...
Нашите професори
...
Нашите професори
  ...
Нашите професори
...